Kropsterapi i hjertet af Nørrebro

Oplev Totum kropsterapi på central adresse midt på Nørrebro

Jeg holder til i de smukke lokaler hos behandlerfællesskabet Alle Led og Kanter

Prøv Totum kropsterapi på Nørrebro

Totum kropsterapi tager udgangspunkt i krop og sind som en helhed. Den bygger på den stærke sammenhæng mellem vores fysiske og psykiske tilstand. Hvis du f.eks. har oplevet at være stresset, har du sikkert mærket det fysisk i kroppen, i form af overfladisk vejrtrækning, din mave knugede sig sammen, eller dine skuldre og nakke føltes spændte. Det er kroppens måde at fortælle at der er noget galt, og at du bør stoppe op og lytte til kroppens signaler.

Fysiske smerter kan være uforløste følelser

De oplevelser og følelser du har gennem livet sætter sig i kroppen på den ene eller anden måde, og kan skabe spændinger eller direkte smerte, hvis ikke de bliver bearbejdet og forløst.  Det kan være stress, sorg, bekymring, angst, manglende selvtillid, en traumatisk oplevelse eller følelser som du ikke har haft mulighed for at udtrykke. 

Forsvarsmønstre

Det kommer også til udtryk i vores forsvarsmønstre, som vi har oparbejdet for at beskytte os selv. Kroppen husker de ubehagelige situationer, som den har været i, og det får indflydelse på den måde vi handler på, fordi vi enten bevidst eller ubevidst vil undgå at havne i samme situation igen. Det påvirker bl.a. den måde vi er sammen med andre mennesker på, den måde vi skaber vores tætte relationer til dem vi holder af, og den måde vi reagerer når vi bliver pressede eller sårede. Disse handlingsmønstre kan være mere eller mindre hensigtsmæssige, og kan direkte begrænse den måde vi lever vores liv på.

Med kropsterapi arbejder man både med fysisk behandling og terapeutisk samtale, og i det sammenspil bearbejder man både de fysiske smerter, samt de følelser og forsvarsmønstre som de er forbundet til. 

Hvorfor vælge kropsterapi?

Fordi kropsterapi ser kroppen som en helhed, og uanset om du kommer med en dårlig skulder, rygsmerter, angst, stress eller noget helt femte så er udgangspunktet altid at se det hele menneske, og sammenhængen mellem krop og sind. En større bevidsthed om sammenhængen kan nemlig give en langt større forståelse af de begrænsninger og udfordringer vi oplever, uanset om de er fysiske eller psykiske eller begge dele. Ved at arbejde kropsterapeutisk med de spændinger som sidder i kroppen og løsne op for dem, går man samtidig ind og bearbejder de følelser som har sat sig i kroppen.

Altid med udgangspunkt i dig og din situation

Ikke to mennesker er ens, og derfor tager en behandling hos mig altid udgangspunkt i den enkelte, og lige præcis de udfordringer som er gældende for dig. Kropsterapi er en effektiv og kraftfuld behandlingsform fordi den er med til at skabe større forbindelse og balance mellem det fysiske og det mentale. 

Så går du med en følelse af at der er spændinger i kroppen, du ikke kan komme af med, eller følelser som hindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, og som på den ene eller anden måde holder dig tilbage, så er du havnet det helt rette sted.

En behandling

En behandling varer ca. 60 min. Vi starter med en kort indledende samtale, hvor jeg spørger lidt ind til dig, din situation og de ting som fylder i dit liv. Udgangspunktet for samtalen er, at jeg kan blive lidt klogere på, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med den problemstilling du kommer med. 

Resten af behandlingen foregår på briksen, og her kan den tage mange former. Det kan være blidt og roligt, energisk og konfronterende, og ofte kan det være både og. Uanset hvilken tilgang jeg vælger i behandlingen er det altid med stor indføling og respekt for dig. Min fornemmeste opgave som behandler er, at du føler dig tryg og i gode hænder. 

Selve behandlingen består af dybdegående massage, akupressur, pulserende bevægelser, dybe stræk og fokus på åndedrættet. Du ligger på en briks i dit undertøj og med et tæppe over dig, mens jeg behandler dig. 

Priser

Følg Sine Jørgensen Kropsterapi

Kontakt

E-mail

Sinejorgensen@gmail.com

 

Telefon

+45 23 45 87 14

 

Adresse

Alle Led og Kanter, Nørrebrogade 183,

2200 København N

 

 

Bestil en tid