Det siger andre

Sine har lært mig at trække vejret og mærke mig selv igen

Jeg startede behandling hos Sine fordi det hele var blevet for meget, og jeg var i krise – stressramt, kærestesorger og vel en form for livskrise, som synes at ramme kvinder i start 30’erne uden børn og partner.
Sine har igennem sin behandling fået mig til at indse og mærke de signaler min krop prøvede at sende til mig. Hun har hjulpet mig med at give slip på en masse vrede og sorg min krop har husket på, men som mit hoved har prøvet at glemme. Sine har lært mig at trække vejret og fået mig til mærke min krop for første gang i 2 år.
Sine har virkelig magiske hænde og med sin rolige og betryggende stemme skaber hun et rum, hvor jeg er i fokus og tør mærke efter.
Jeg ved og tror nu på, at jeg er god nok, og mine følelser er ikke forkerte. Jeg kan og skal ikke please alle for at være god nok – det er jeg allerede. Hun har ligeledes fået mig til at indse hvad jeg gerne vil, og ikke skamme mig over det, men være stolt og turde snakke åbent om det.
Sine formår med sin behandling at komme et spadestik dybere end andre behandlinger jeg har prøvet, ved at holde fokus på mig.
Jeg er stadig ikke helt tilbage, men min behandling hos Sine har fået mig til at rykke mig virkelig meget.
Jeg er generelt blevet gladere og mere taknemmelig for det jeg har i mit liv, i stedet for at fokusere på alt det jeg ikke har….men tror at jeg skal have.
– En taknemmelig klient

Jeg købte straks 10 behandlinger

Da jeg startede hos Sine, var min krop i voldsom stress. Jeg var igang med at blive skilt fra min mand gennem 18 år.

Den første gang jeg kom hos Sine, var det første gang jeg prøvede kropsbehandling, jeg havde fået Sine anbefalet af en veninde, der også er kropsbehandler. Jeg var total grådlabil. Da Sine trykkede mig på brystet græd jeg med en høj råbelyd. 

Sine modtog al min sorg og gav mig en plads til at slippe kontrollen og være i min krop med stress og sorg. 

Jeg købte straks 10 behandlinger og dem har jeg fordelt over 5 måneder.

Nu er jeg stress fri, grådfri og har fået en meget bedre kropsforståelse. Det har været en god og spændende rejse og jeg kan varmt anbefale Sine som kropsbehandler.

– Linnea Holkgaard

 

Sine er en tryllekunstner!

Det gik langt ud over mine forventninger om hvad man kan forvente af første gang kropsterapi – Sine er en tryllekunstner!
Som stressramt og flerårige smerter i blandt andet skuldre, opsøgte jeg Sine i håb om at begynde at få dæmpet mine kraftige stress symptomer i kroppen.
Alt hvad hun gjorde, føltes intuitivt rigtigt. Det føltes som om hun fik gjort plads til MIG i min egen krop.
Og mine smerter i skuldrene er væk, hvilket fysioterapi, træning mv ikke har haft held med!
Jeg glæder mig til næste gang!

– Tina Rønne Rasmussen

Ondt i ryggen

Jeg døjede meget med ondt i ryggen og har forsøgt mig frem med flere behandlingsformer. Jeg har efter at være i behandling hos Sine, ikke haft ondt i ryggen siden – og det er et halvt år siden.

– Rikke

Ro i sindet og energi i kroppen

Trænger du til at forkæle dig selv, har du spændinger rundt i kroppen eller trænger du bare til at komme helt ned i gear?

Så tag et smut forbi dygtige Sine og få en omgang kropsterapi. Terapien tilpasses dig og din kropsbehov.

Jeg gik der fra med en blanding af ro i sindet og energi i kroppen.

– Emma Greve

Skade i skulderen

Jeg har gået med en øm vedhæftning mellem biceps og albue og en skade i skulderen i laaaaang tid. Det har virkelig begrænset min klatring og træning. Efter Sines behandling har jeg haft en mærkbar forbedring og testede det med klatring i Nørrebro Klatreklub i går. Jeg kunne ikke mærke ømheden mere! Behandlingen var virkelig god!

– Johan Dalmejer

Plads til den man er

Var på Sines briks i dag og tak for det. Sine har stærke hænder, fokus på åndedrættet og giver plads til den man er. Kan varmt anbefale et besøg.

– Naja

Kendte ikke rigtig noget til kropsterapi

Jeg har haft en rigtigt positiv oplevelse af mine behandlinger hos Sine.

Da jeg bookede min første tid gjorde jeg det af ren nysgerrighed, og kendte ikke rigtig noget til kropsterapi. Jeg følte egenlig ikke at jeg havde brug for det, men ville se om det måske kunne give mig noget.

Behandlingerne har virkelig åbnet op for nogle ting hos mig følelsesmæssigt. Emotioner, følelser og tanker som har været ubevidste eller undertrykte er kommet frem på briksen eller den efterfølgende dags tid. Jeg er sikker på at det er ting som ellers ville have taget meget lang tid om at komme op til overfladen gennem samtaleterapi, hvis nogen sinde.

Sine har været rigtig god til at guide mig gennem terapien med små kommentarer eller spørgsmål. Dog kun lige det nødvendige, så tale-delen ikke har taget for meget opmærksomhed. Det har været intenst, men meget positivt, og jeg er spændt på hvad fremtidige behandlinger vil byde på.

– Frej Raahede

Følg Sine Jørgensen Kropsterapi

Kontakt

E-mail

Sinejorgensen@gmail.com

 

Telefon

+45 23 45 87 14

 

Adresse

Alle Led og Kanter, Nørrebrogade 183,

2200 København N

 

 

Bestil en tid